Catalunya Diari

Uns joves van negar-se a ajudar el nen que va morir a Astúries per Cap d’Any

La mare va sortir al carrer amb el petit en braços demanant auxili, però l’únic vehicle que circulava pel carrer no va parar-se

Llums policia NY.
Uns joves no van ajudar el nen que va ofegar-se la nit de Cap d'Any a Astúries | Cedida

Surt a la llum un detall sorprenent i trist respecte la mort del nen de tres anys a Astúries la nit de Cap d'Any. Un grup de joves podria haver auxiliat, i qui sap si també podria haver-se salvat, el menor que va ennuegar-se menjant els raïms tradicionals a Gijón, però van negar-se a ajudar la mare del petit que va sortir al carrer a la recerca d'algú que els pogués acompanyar fins a l'hospital. 

El grup de nois, des de l'interior del seu vehicle, van rebutjar la petició de la dona quan es va abalançar sobre el cotxe amb el nen en braços i els joves van respondre-li que «no volien embolics» i que «no podien», per marxar del lloc, negant-se ajudar a un petit que s'estava ennuegant i estava a punt de morir.

Tràgica nit de Cap d'Any a Astúries

Una família de Gijón recordarà el canvi d'any del 2018 al 2019 amb molta tristesa i dolor. Un nen de només tres anys va morir instants després de sonar les tradicionals campanades de Cap d'Any perquè va ennuegar-se amb el raïm que havia menjat. La mare del menor li va preparar un got amb tan sols quatre raïms i sense llavors, perquè pogués celebrar-ho amb tots, tanmateix una de les peces de fruita va posar fi a la seva vida. 

Després del desagradable desvergonyiment que li va fer el grup de joves, la mare va aconseguir trobar una patrulla de la Policia Local de Gijón que els va portar ràpidament fins a l'Hospital de Jove on els sanitaris van practicar-li les tècniques de reanimació cardiopulmonar durant més d'una hora, però no van poder fer res per salvar-li la vida, ja que el nen no tenia pols quan va arribar al centre hospitalari. 

Sense mena de dubte, aquest 2019 ha arrencat amb una de les tragèdies més tristes i sonades que han passat durant una nit de Cap d'Any i que de ben segur servirà com a exemple perquè en les pròximes celebracions tothom extremi qualsevol precaució.


Comentaris

envia el comentari