Catalunya Diari

Una nena de 3 anys dispara la seva mare embarassada de sis mesos als Estats Units

La petita va trobar l'arma al cotxe en què viatjaven i va pensar que era una joguina

Una niña de tres años dispara a su madre embarazada
Imatge del cotxe on la nena va disparar la seva mare | 'The Times'

Una nena de tan sols 3 anys va disparar la seva mare, embarassada de sis mesos, de forma accidental. Els fets van tenir lloc a la ciutat de Merrillville, a l'Estat nord-americà d'Indiana quan la víctima, de 21 anys, va rebre un tret de la seva filla, que havia trobat una pistola en un dels seients de darrere del cotxe en què viatjaven. 

Va ser la parella de la jove morta qui va deixar l'arma en aquell lloc. Es tractava d'una Glock 19 de 9 mil·límetres, que la petita va pensar que era una joguina, i es va posar a jugar amb ella. Per desgràcia, va disparar la seva mare, provocant-li una ferida de bala al pit. 

La dona, que a hores d'ara continua ingressada en un hospital de la zona, va aconseguir sortir del seu vehicle i demanar ajuda, abans de desplomar-se a terra i perdre el coneixement. Va ser llavors que la seva parella, que havia sortit un moment del cotxe, es va adonar del que havia passat, i va trucar els equips d'emergències. 

El propietari de la pistola, arrestat

Segons ha explicat el cap de la Policia de Merrillville, Joseph Petruch, la parella de la dona que va rebre el tret va ser arrestat després del succés. L'home està acusat de posar en risc a menors, ja que al costat de la petita de tres anys també hi havia el seu germà, de tan sols un any. 

«Quan assumeixes la responsabilitat de la possessió d'armes has de ser un adult responsable», ha indicat Petruch, que ha afegit també que el que no es pot fer és deixar «una arma carregada quan hi ha nens presents». 

És per això que la policia no va tardar a considerar el propietari de l'arma «directament responsable» del succés, considerat un acte «descuidat i perillós», i que ha posat en risc la vida de la mare, embarassada de sis mesos. Ara bé, el cap del cos també ha reconegut que va ser un incident «desafortunat i negligent», que «hauria d'haver estat evitat i mai hauria d'haver passat». 


Comentaris

envia el comentari