Catalunya Diari

Intensifiquen la vigilància a Sils per l'intent de segrest davant l'escola

L'escola Jacint Verdaguer ha enviat un comunicat als pares demanant precaució i alerta davant de qualsevol vehicle sospitós a la zona

La policia augmentarà la vigilància que ja feia a l'entrada i sortida dels nens i nenes a l'escola | cedida

La Policia Local de Sils intensifica la vigilància a l'exterior de les dues escoles de la localitat de la Selva, després que es produís un intent de segrest a una nena de 12 anys davant del centre Jacint Verdaguer. Segons explica l'alcalde, Martí Nogué, els agents vigilen habitualment els llocs en horaris d'entrada i sortida dels nens, per controlar el trànsit de vehicles. Però ara, amplien la vigilància als centres educatius per evitar que es donin situacions i ensurts similars al d'aquest passat dimarts.

L'intent de segrest denunciat per la mare de la nena, d'origen veneçolà segons el 'Diari de Girona', es va produir prop de dos quarts de tres de la tarda, quan la nena tornava caminant cap a l'escola després de dinar. Segons relatava la menor als Mossos, en un carrer paral·lel al de l'escola, es va topar amb una furgoneta negra, amb tres seient davanters i la part del darrere sense finestres, destinada a càrrega. 

La menor dona detalls dels segrestadors

Escola de Slis
El centre ha demanat precaució als pares en un comunicat   | Cedida

 

A més, la nena ha descrit detalladament els seus segrestadors. Serien tres homes hindús, un dels quals hauria baixat del vehicle cridant-la perquè s'hi acostés. Al no fer cas de l'home, aquest l'hauria agafat pel braç per endur-se-la a la força a la furgoneta, però la menor se'n va poder desfer. Es tracta, segons la víctima, d'un home d'uns 40 anys, de prop de dos metres d'altura, amb cabell negre, nas llarg i parla castellana, però amb accent estranger. També ha descrit el conductor del vehicle, un home d'entre 30 i 40 anys, prim i calb.

De moment la policia no ha detingut cap sospitós. Està investigant què va passar exactament, intentant trobar més testimonis que es trobessin al lloc dels fets, i on podrien ser els presumptes autors del segrest.

L'escola Jacint Verdaguer va publicar un comunicat arran dels fets, demanant a les famílies que tinguin molta precaució, que acompanyin els seus fills a l'escola en la mesura del possible i que avisin de qualsevol vehicle sospitós a la zona. 


Comentaris

envia el comentari