Catalunya Diari

Intenten assaltar la Nike Factory Store dues vegades en una setmana

Els fets van tenir lloc el 22 de febrer i l'1 de març, i en aquesta última ocasió el furt va derivar en una batussa entre els guàrdies de seguretat i els familiars de les dones que havien intentat robar

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra
La Nike Factory Store de Badalona ha patit dos intents de furt en tan sols una setmana | Cedida

La Nike Factory Store de Badalonaha patit dos intents de furt en tan sols una setmana. Tal com explica el mitjà 'Crónica Global', el passat 22 de febrer tres persones van amenaçar d'atracar la botiga i posteriorment allunar l'establiment amb un vehicle. Tan sols set dies després, concretament el passat divendres, 1 de març, tres dones van protagonitzar un episodi similar, i la situació va acabar derivant en una batussa entre els familiars de les dones i diversos guàrdies de seguretat del lloc.

Dos assalts en una setmana

El passat 22 de febrer, tres persones van intentar assaltar el magatzem de Nike, i fins i tot van amenaçar de cometre un allunament contra l'establiment. Afortunadament, els seus plans es van trucar, i el capítol es va saldar amb un home denunciat per furt i un altre detingut arran els seus antecedents delictius.

El que ningú esperava era que tan sols una setmana després, concretament el passat divendres, 1 de març, el local comercial patiria un altre intent de furt, aquest cop encapçalat per tres dones, poc abans de tancar les portes.

Les dones van amenaçar els guàrdies de seguretat

Nike Factory Store
Intenten assaltar la Nike Factory Store dues vegades en una setmana | Nike Factory Store

Així les coses, les tres protagonistes dels fets es van personar a la Factory Store, totes elles vestides amb sabates d'anar per casa. Tal com expliquen fonts policials, «en un moment donat, el personal de seguretat va detectar que les tres tornaven a sortir. Aquest cop, però, duien sabates d'esport».

Per aquest motiu, els guàrdies de seguretat les van interceptar, però la història no va acabar aquí. «Les van retenir mentre ens trucaven a nosaltres», expliquen els Mossos d'Esquadra, «tot això entre insults com 'us tallarem el cap' i 'no sabeu qui som'». Però el pitjor arribaria quan els agents van arribar al magatzem de la Nike.

Havien trucat als seus familiars per intimidar-los

«Les dones havien trucat als seus germans, cosins i fins i tot pares», fins a reunir un grup d'aproximadament una vintena de persones, motiu pel qual els Mossos van haver de demanar reforços. Segons expliquen, els familiars de les dones van intentar agredir als vigilants a base de cops de cap. Finalment, els agents van procedir a identificar a un dels sospitosos, si bé no es va produir cap detenció.

Per la seva banda, els veïns de la zona denuncien la «falta de presència policial» i lamenten que «les patrulles tarden molt en arribar quan passa quelcom».

 


Comentaris

envia el comentari