Catalunya Diari

Els Bombers rescaten diversos grups de persones que s'havien perdut a la muntanya

Recorden la necessitat de planificar les activitats calculant el temps per tornar abans que es faci fosc
GRAE Bombers de Catalunya
Els Bombers rescaten diversos grups de persones que s'havien perdut a la muntanya | Bombers

 

La passada nit de diumenge i matinada d'aquest dilluns, 26 d'agost, els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diverses actuacions en zones muntanyoses d'arreu del país, per tal de trobar excursionistes que s'havien perdut.

 

 

Les actuacions van tenir lloc al municipi de Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva, on es van rescatar un grup de sis persones i dos gossos; dues persones més van ser trobades al municipi de Collbató (Baix Llobregat); i un altre grup de quatre persones s'havia perdut al terme de Llavorsí, al Pallars Sobirà.

 

Gaudir de la muntanya amb seguretat

Des del compte de Twitter dels Bombers de la Generalitat, s'han fet ressò de les actuacions que han hagut de fer durant la nit, i han tornat a posar sobre la taula un seguit de recomanacions per a tots aquells que vulguin fer alguna activitat a la muntanya.

 

Els Bombers recorden que cal planificar amb antelació l'excursió, informant-se de la situació meteorològica, anant sempre que es pugui acompanyat, o informant algun conegut l'activitat i ruta prevista, preveient la durada per evitar que es faci fosc, utilitzant equipament i material adequat, i amb suficient aigua i menjar.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari