Catalunya Diari

La noia que va caure d'un terrat a Lleida estava en una festa d'aniversari

Laura Camino era veïna del barri de Pardinyes i alumna de l'institut Manuel de Montsuar, que ha suspès totes les reunions d'aquest dimecres

Imatge del portal de l'edifici on va tenir lloc l'accident
Imatge del portal de l'edifici on va tenir lloc l'accident | Google Maps

Laura Camino, la víctima que va caure aquest dimarts al vespre des d'un terrat de Lleida, era una noia del barri de Pardinyes que aquest mes feia els 14 anys, que estava celebrant una festa d'aniversari a l'edifici número 31 de l'avinguda Francesc Macià.

La menor era filla única i alumna de l'institut Manuel de Montsuar de Lleida. Precisament, des del centre d'educació secundària han decidit suspendre per aquest dimecres totes les reunions previstes en sentit de condol i, a la vegada, han enviat un missatge de suport als familiars i amics de l'alumna.

El missatge de condol de l'alcalde

També ha volgut mostrar la seva llàstima per l'accident l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, qui es va desplaçar fins al lloc dels fets només assabentar-se del terrible succés. En aquest sentit, el paer en cap ha escrit a Twitter: «La vida és d'una fragilitat injusta, terrible. No tinc paraules per expressar els meus sentiments. DEP L».

El lloc dels fets

El terrat on un grup de noies, junt amb la Laura, estava celebrant la festa no era una terrassa com a tal, sinó que era un lloc on hi ha instal·lats diversos elements del subministrament energètic. És precisament en aquest espai on estava la claraboia per la qual va caure la menor des d'una alçada aproximada de 30 metres.

 

El dur treball dels serveis d'emergències per a intentar salvar-li la vida

Malgrat els treballs de reanimació dels serveis d'emergències que van treballar intensament durant almenys una hora, res es va poder fer per a salvar-li la vida. D'altra banda, la resta d'amigues que es trobaven al terrat amb la Laura, també van haver de rebre assistència psicològica a causa de l'impacte que van patir en veure caure a la seva companya. Finalment, el cos de la víctima es va retirar del lloc al voltant de les 22.00 hores del vespre del dimarts 3 de setembre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari