Catalunya Diari

Enxampen nou joves de festa en un pis de Lleida

La Guàrdia Urbana va acudir a l'immoble arran de queixes veïnals per les molèsties que ocasionaven

Imatge de diverses begudes
La Urbana ha descobert una festa en un pis de Lleida | Pixabay

Encara que la pandèmia i les restriccions sanitàries ja fa molts dies que formen part del nostre dia a dia, encara hi ha qui no té clara la normativa i/o no compleix les restriccions fixades pel Govern espanyol i el Govern de la Generalitat. Aquest és el cas de nou joves de Lleida que van ser sorpresos durant la matinada de diumenge per la Guàrdia Urbana de Lleida mentre estaven celebrant una festa en un pis situat al carrer Ramon y Cajal de la capital del Segrià. Diversos veïns de la zona van alertar als agents per les molèsties que ocasionava la festa que estaven celebrant. És per això que una patrulla de la policia local de la ciutat va desplaçar-se fins a l'immoble en qüestió cap a la una de la matinada de diumenge per veure què estava passant.

▶️ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un cop van arribar els agents al lloc dels fets van denunciar les quatre persones que residien el pis, de 18, 20, 23 i 25 anys, per ocasionar molèsties als veïns i no respectar el seu descans. Així mateix, també se'ls va denunciar per incomplir la limitació d'un màxim de sis persones en trobades socials. En aquest sentit, segons informa la Guàrdia Urbana de Lleida en un comunicat, a més dels quatre joves que residien el pis, també s'hi trobaven en la mateixa festa altres cinc joves, d'edats compreses entre les 21 i els 25 anys. En aquest cas, agents de la policia local de Lleida els van denunciar per no respectar la limitació de concentració de persones permesa, així com per no respectar l'horari de confinament nocturn, fixat entre les deu de la nit i les sis del matí.


Comentaris

envia el comentari