Catalunya Diari

Nova agressió a un agent de la Urbana de Lleida

El van haver de reduir atès que es mostrava molt agressiu i va donar cops i puntades de peu als agents

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que es trobava al carrer Governador Moncada de Lleida la matinada del dilluns va observar un jove que corria procedent de la rambla d’Aragó en direcció als agents però en veure’ls feia un canvi de direcció per tal d’evitar-los i més lluny van veure un home que cridava als agents dient que el jove li havia robat el telèfon mòbil. Els agents van iniciar la persecució d’aquest jove per diversos carrers fins que el van aturar al carrer de Lluís Companys i el van haver de reduir atès que es mostrava molt agressiu i va donar cops i puntades de peu als agents. 

El ciutadà que va requerir els agents va denunciar que el jove li havia sostret de les mans el seu telèfon mòbil. Tot seguit, els agents el van identificar com a M.B.S., de 18 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida,  en l’escorcoll li van trobar un ganivet però no li van trobar el telèfon mòbil sostret. Davant la denúncia els agents van detenir M.B.S. com a presumpte autor d’un delicte lleu de furt i un delicte d’atemptat i de resistència i desobediència als agents.

Altres agressions a agents de la Urbana a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat mes de novembre a a l'avinguda de Prat de la Riba de Lleida, a l'altura del número 60 en rebre un avís d'un taxista que informar que un jove havia posat un contenidor d'escombraries al mig de la calçada originant un greu risc pels conductors que circulaven pel lloc. Els agents van iniciar la recerca del jove i a la mateixa av. Prat de la Riba el van localitzar i el van requerir perquè s'aturés fent cas omís a les indicacions dels agents.

Tot seguit, el van aturar i en intentar identificar-lo aquest jove, O.A.M., de 18 anys i de nacionalitat espanyola, va donar un cop de puny a un dels agents. Davant els fets, van detenir O.A.M. com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, en originar un greu risc per la circulació, i un delicte d'atemptat contra els agents.

D'altra banda, ja al mes d'octubre, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a la plaça de Sant Joan de Lleida en rebre un avís d'un robatori en una botiga de roba per part d'un grup de cinc persones. En arribar al lloc, un responsable de l'establiment va informar els agents que havien vist alguns dels autors a l'avinguda Francesc Macià. Tot seguit, van anar al lloc i van observar dos treballadors de la botiga que estaven amb un individu el qual en veure els agents va sortir corrents mentre els treballadors els indicaven que era un dels autors del robatori. 

Els agents van iniciar la persecució mentre el requerien perquè s'aturés però aquest va fer cas omís fins que al carrer Paer Rufes es va llançar sobre un dels agents i el va colpejar fent-lo caure a terra.Els agents van poder reduir aquest individu i el van identificar com a C.N., de 25 anys, nascut a Romania i veí de Barcelona. Un responsable de la botiga va denunciar que havia sorprès C.N. quan intentava sostreure el dispositiu de seguretat d'una armilla i que poc després juntament amb els altres individus havia intentat emportar-se una altra armilla sense pagar, la qual havien pogut recuperar tot i que van sostreure una bossa de mà. Davant els fets, els agents van detenir C.N. com a presumpte autor d'un delicte de furt i d'atemptat contra els agents i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari