Catalunya Diari

Descarten que l'assetjament escolar sigui la causa de la mort d'un menor de 12 anys a Múrcia

Expliquen que la víctima no presentava cap «incidència prèvia»

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil investiga la mort d'un menor a Múrcia | Cedida

Tragèdia a Múrcia. Un nen de 12 anys que va aparèixer penjat el passat dimarts, 17 d'abril, a La Unión no presentava «cap incidència de convivència escolar ni assetjament», segons ha revelat avui la Conselleria d'Educació de la comunitat autònoma de Múrcia.

Al mateix comunicat, la conselleria ha afegit que «per respecte a la família i en tractar-se d'un menor, des de la Conselleria d'Educació no podem donar més informació». Tot i això, sí que han tret a la llum que es troben en plena investigació per intentar esbrinar quins van ser els motius del tràgic suïcidi del petit.

  

El Govern detalla la recerca

El delegat del Govern espanyol a Múrcia, Francisco Bernabé, ha optat per recalcar que «la família» va trobar el menor penjat, en veure que estava «tancat a la seva habitació».

Els serveis d'emergències, però, no van poder reanimar al menor i van certificar la seva mort a darrera hora del passat dimarts, 17 d'abril. La recerca, duta a terme per la Guàrdia Civil de la regió, intentarà resoldre les causes del succés, tot i que es descarta que el nen hagués patit algun tipus d'assetjament escolar.

«La família havia trobat el noi tancat a la seva habitació i s'havia penjat. La Guàrdia Civil ja s'ha fet càrrec del total de la investigació», va declarar el representant governamental.

La mort, investigada per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ja ha encetat la investigació. L'organisme, de fet, ja ha recopilat totes les dades per part de la família i, ara, miraran d'esbrinar què li hauria pogut passar pel cap al petit per dur a terme aquesta barbaritat.

L'Institut Sierra Minera de la Unió, el centre de secundària on estudiava el petit, és una de les claus de l'anàlisi. Serà en aquest espai on la Policia durà a terme una sèrie d'entrevistes per intentar cloure la investigació. 


Comentaris

envia el comentari