Catalunya Diari

Obren a Lleida una franquícia de Soul Sister & Co, «la botiga dels famosos»

L'acte tindrà lloc el dissabte a les 18.00 hores a la plaça Paeria

La roba dels famosos arriba aquest dissabte fins a Lleida. Concretament es tracta de la marca Soul Sister & Co, una firma que pren la imatge de famosos de la televisió. La seva inauguració serà aquest dissabte a Lleida a les 18.00 hores de la tarda a la plaça Paeria i, segons han confirmat a través de les xarxes socials, comptarà amb la presència de famosos com Rafa Mora o Alberto Santana. Els organitzadors també han confirmat que durant la inauguració a Lleida hi haurà regals i sorpreses per als assistents. Soul Sister & Co ven roba tant d'home com de dona i posa a la disposició dels seus clients complements com gorres, sabates o ulleres. Samarretes, pantalons, roba d'esports i, fins i tot, banyadors i biquinis, és tot el que podran trobar els compradors d'aquesta nova marca que a partir del dissabte estarà a Lleida.

Soul Sister & Co és una marca de moda juvenil actual, inspirada en les últimes tendències i en l'essència d'una generació que, segons els seus propietaris, «trenca motlles i pren les seves pròpies decisions, sap el que li agrada i cerca en el que es posa una qualitat òptima, tant en els teixits com en els acabats, però també el millor preu». A més a més, d'ençà que va néixer Soul Sister & Co, ha estat la marca de moda escollida per tota mena de persones de l'àmbit de la televisió i la moda.

Concretament, destaquen la confiança que han dipositat en els seus articles programes de televisió com «Sálvame», «Supervivientes», «Mujeres y Hombres y Viceversa» o «A Cara de Perro». Així que ja saps, si ets amant de la moda i vols anar a l'última no et pots perdre la inauguració d'aquest dissabte a Lleida. A banda dels famosos anteriorment citats, en el vídeo promocional de la marca apunten la possibilitat que siguin també altres personatges famosos els qui decideixin inaugurar la nova botiga lleidatana.


Comentaris

envia el comentari