Catalunya Diari

Un bebè de 2 mesos, a l'UCI per una pallissa del seu pare a Barcelona

El progenitor, un jove de 21 anys, ha quedat detingut pels Mossos d'Esquadra

Detenció dels Mossos
Els Mossos d'Esquadra han detingut el pare del nadó, un jove de 21 anys  | CatalunyaDiari.cat

Un nadó de tan sols dos mesos ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital de la Vall d'Hebron, després de rebre una pallissa del seu propi pare al Maresme dijous a la tarda. El progenitor, un jove de nacionalitat uruguaiana i de 21 anys, ha quedat detingut pels Mossos d'Esquadra. 

El petit va arribar en estat greu al centre hospitalari, i immediatament es va activar el protocol habitual per a menors maltractats. L'equip mèdic va posar a coneixement de la policia els fets, que van procedir a la identificació i detenció de l'home. Els Mossos investiguen els fets com un cas de violència física i un presumpte delicte de lesions, tot i que encara falta saber la versió de la mare, que no ha aparegut. 

El nadó de dos mesos ha ingressat a la UCI de l'Hospital de la vall d'Hebron
El bebè de dos mesos ha ingressat a l'UCI de l'Hospital de la vall d'Hebron | CatalunyaDiari.cat

 

Fan fora una dona que alletava la seva filla d'una piscina municipal a Tarragona

Recentment, un socorrista tarragoní es va veure immers en una gran polèmica,després de demanar a una dona que alletava el seu fill petit a la piscina municipal del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona que abandoni les instal·lacions, al·legant motius d'higiene. La usuària afectada, Laia Saifz, va acudir a la piscina amb els seus fills de quatre i dos anys, i també la nena petita d'onze mesos, a la qual va decidir donar-li el pit. 

En adonar-se, el treballador se li va apropar, juntament amb el nou responsable de seguretat de les instal·lacions, i li va indicar que no es podia ni menjar ni beure al recinte i, en tot, cas, que ho faci als vestuaris. Els responsables del centre s'han defensat, i han insistit que «en cap moment» la intenció era prohibir-li a l'afectada donar el pit, assegurant que la normativa sobre aliments i begudes no prohibeix, de cap manera, la lactància. 


Comentaris

envia el comentari