Catalunya Diari

Mata el seu fill d'onze anys i se suïcida a Múrcia

El nen devia retornar amb la mare a les 20.30 hores després de passar el dia amb el pare segons establia el regim de visites

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil està investigant la mort d'un menor presumptament en mans del seu pare que després s'hauria suïcidat | CatalunyaDiari.cat

Terrible assassinat d’un menor en mans del seu pare a Múrcia. Un home de 39 anys presumptament ha matat el seu fill d’onze anys a la localitat murciana de Beniel. El petit estava passant el dia amb el seu pare i aquest devia retornar el nen a la seva mare, però no ho va fer.

L’home va suïcidar-se després de matar el seu fill

Segons han informat Efe fonts de la investigació, la Policia local de Beniel va rebre una trucada en la qual els informaven que David, pare del menor que ha perdut la vida, no havia lliurat el seu fill a les 20.30 hores tal com establia el seu règim de visites.

Davant d’aquesta situació, patrulles policials es van personar al domicili, situat en l’avinguda de Calvo Sotelo del citat municipi, però ningú els va obrir la porta. Així doncs, els agents van comprovar que aquesta estava tancada per dins i van trucar un serraller perquè obrís la porta, ja que temien pel menor.

Un cop els agents de la Policia Local van aconseguir entrar al domicili, van descobrir una escena horripilant. Estès a terra es trobava el cos del menor sense vida, enmig d’un enorme toll de sang. A més, també van trobar sense vida el seu pare a la cuina, l’home, que tenia antecedents per casos de violència en l’àmbit familiar, s’havia penjat.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari