Catalunya Diari

'El pequeño Nicolás' és detingut a Madrid acusat d'intentar apunyalar un cambrer

Els fets han tingut lloc la nit d'aquest dimarts en una pizzeria italiana

Petit Nicolàs judici
'El pequeño Nicolás' ha estat detingut per intentar apunyalar un cambrer a Madrid | Cedida

Francisco Nicolás, conegut popularment com 'El pequeño Nicolás', ha estat detingut a Madrid, després d'agredir i intentar, presumptament, apunyalar el cambrer d'un restaurant, segons 'El Español'. Els fets haurien tingut lloc en una cadena de menjar ràpid, i també hauria quedat detingut un amic del jove, per desobediència i resistència a l'autoritat. 

Expulsats del local per increpar una cambrera

Els fets han tingut lloc prop de les 20.00 hores d'aquesta passada nit de dimarts, a la zona madrilenya d'Azca, segons relata el mitjà citat, concretament al número 10 del carrer Orense, en una pizzeria italiana situada al costat d'una coneguda discoteca. Els dos joves haurien començat a increpar una cambrera i l'amor hauria optat per expulsar-los del seu establiment.

Just en aquest moment el 'pequeño Nicolás' hauria intentat clavar un ganivet a un dels cambrers del local, que acabaria rebent un cop de puny a la cara i talls a les mans. En el moment de la detenció un cop arribada al lloc la policia, l'amic de Francisco s'hi hauria resistit, pegant un dels agents. L'incident se saldava amb dos ferits per contusions menors, als quals no va caldre traslladar a un centre hospitalari.


Comentaris

envia el comentari