Catalunya Diari

Persecució policial a Lleida per conduir sense carnet i amb un menor al maleter

Els agents van requerir el conductor perquè fes la prova de drogo test que va donar un resultat positiu

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta
La Guàrdia Urbana va detenir el jove tot i que la dona va dir que es va autolesionar | ACN

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava aquesta passada matinada un servei de vigilància a la zona de Torres Salses de Lleida va observar un turisme que circulava amb una llum fosa. En iniciar el seu seguiment, aquest vehicle va tancar els llums del vehicle i va circular a molta velocitat, fent cas omís a les indicacions de la patrulla perquè s'aturés.

Els agents van poder seguir aquest vehicle que va circular per camins a molta velocitat i sense llums, fins que es va aturar en una finca. Els agents van comprovar que sortien del vehicle el conductor i un altre jove i en identificar-los van comprovar que el conductor, de 18 anys, nascut a Paraguai i veí de Lleida, no li constava en vigor cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

A la part del maleter viatjava un altre jove, un noi de 17 anys

També van comprovar que a la part del maleter viatjava un altre jove, un noi de 17 anys. En observar que tots tres joves presentaven símptomes de trobar-se sota l'efecte d'alguna substància estupefaent i que aquests van reconèixer haver consumit marihuana, els agents van requerir el conductor perquè fes la prova de drogo test que va donar un resultat positiu.

Els agents van fer les denúncies administratives per les infraccions comeses i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís. Atès que els dos passatgers tenien 17 anys, els agents van avisar als seus pares per informar-los i perquè se'n fessin càrrec.


Comentaris

envia el comentari