Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana recupera un rellotge de 22.000€ en una persecució per Barcelona

Segons el mateix cos, de fet, el rellotge era un Rolex que tenia un valor de mercat de 22.000 euros

Guàrdia Urbana de Barcelona
La Guàrdia Urbana de Barcelona va actuar per a poder recuperar el rellotge   | Guàrdia Urbana de Barcelona

La moda de furtar rellotges torna a aparèixer a l’escena barcelonina. El passat diumenge, 31 de març, la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal, però, va poder donar un cop sobre la taula a aquesta dinàmica presenciant un robatori d’aquest tipus i detenint-ne el delinqüent minuts després. Segons el mateix cos, de fet, el rellotge era un Rolex que tenia un valor de mercat de 22.000 euros.

El succés, en aquesta línia, va tenir lloc al punt de les 15:45 del passat diumenge i, segons informa ‘TOT Barcelona’, la policia va perseguir els dos lladres només veure les seves intencions. Va ser aleshores quan a un dels lladres li va caure el rellotge i els urbans, finalment, van poder retornar-lo al seu propietari. Al detingut se l’acusa d’un delicte de robatori amb violència.

Els robatoris a rellotges de gran valor, molt comuns

Els casos de robatoris de rellotges d'alta gamma no són pocs. El passat 12 de març la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir el presumpte autor d'un robatori amb violència per haver-se endut un rellotge de 100.000 euros d'un turista al centre de la ciutat. Els fets van passar al voltant de les 22.20 hores al carrer D'en Robador, al barri del Raval. Finalment els agents van poder recuperar el rellotge i li van retornar al seu propietari. 

Només dos dies abans, un turista denunciava que tres homes de l'Est se li havien acostat i li havien robat el rellotge que portava posat. Segons detallava la víctima, que va trucar al 112 per alertar dels fets, els tres homes que el van assaltar no li van mostrar cap arma i li van robar el rellotge estirant-li del braç. Els Mossos d'Esquadra van investigar el robatori del rellotge, valorat en 200.000 euros, que s'havia produït a la zona de Vila Olímpica de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari