Catalunya Diari

Pinten amb esprai el cotxe d'una regidora d'ERC de Coll de Nargó

Eli Garrabou ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra

Imatge del cotxe pintat
Imatge del cotxe pintat | Ràdio la Seu

Un nou atac per motius polítics. La regidora d'ERC de Coll de Nargó, a l'Alt Urgell, Eli Garrabou, ha denunciat als Mossos d'Esquadra l'atac que va patir dissabte passat al seu cotxe. Segons va avançar Ràdio Seu, uns desconeguts van pintar el cotxe de la regidora (de color blanc), amb pintades d'esprai en blau i vermell.

  

  

Tal com expliquen des d'aquest mitjà de comunicació local, el turisme tan sols tindria un any i, a hores d'ara, la policia investiga si l'atac respon a motius polítics, ja que estaria aparcat en una zona amb més turismes i cap d'ells hauria presentat cap dany.

A causa de la bretolada, Garrabou hauria de tornar a pintar de nou el turisme, ja que les pintades rodegen tot el cotxe i tenen unes dimensions considerables.

Un fet similiar al cotxe d'un guàrdia civil de la Seu

Aquest fet, recorda al denunciat fa unes setmanes per la presidenta del grup municipal de Ciutadans a Barcelona, Carina Mejías. En aquesta ocasió, Mejías va publicar a les xarxes socials una imatge d'un cotxe amb un vidre trencat i amb llaç groc dibuixat amb esprai al pàrquing subterrani de l'estació de trens de Lleida. En aquest sentit, el digital Elcatalan, va publicar dies després que, suposadament, es tractaria del turisme d'un guàrdia civil de la Seu d'Urgell.

Per la seva part, Mejías va lamentar que «van fer fora a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil dels seus allotjaments, els hi van impedir utilitzar els seus equipaments, locals públics i gimnasos. Van senyalar i humiliar els seus fills a l'escola. Ara, els senyalen i destrossen els seus cotxes». Finalment, la presidenta del grup municipal de C's a Barcelona, va concloure la seva denúncia a través de les xarxes socials amb els hashtags #NolosEchareis, #NonosCallareis. 


Comentaris

envia el comentari