Catalunya Diari

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols assisteix una dona que pareix al portal de casa

Es va tallar la circulació del carrer per preservar la intimitat i quan va arribar l'ambulància el nen ja havia nascut
Un bebè i mare agafats de les mans
La mare va donar llum al portal de casa i els dos es troben en perfecte estat | Unsplash

Quatre agents de la Policia Municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van convertir-se el dimarts al migdia en les llevadores accidentals d'una dona embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa seva. Tot va anar molt ràpid i el nen va néixer al cap de poca estona d'arribar els agents a lloc.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Van tallar el carrer per preservar la intimitat de la mare

La policia va rebre l'avís el 19 de novembre a dos quarts d'una del migdia. Un cop allà, els agents van veure que la dona havia trencat aigües i sentia molt dolor. Van avisar l'ambulància i, com que les contraccions eren cada cop més seguides, van tallar la circulació de vehicles i vianants del carrer per preservar la seva intimitat i garantir la seguretat. Mentre un veí anava a buscar una cadira perquè la dona no podia estar dempeus, el nadó va néixer.

 

Els agents van col·locar el nen a sobre de la mare i es van buscar mantes per abrigar-los. L'ambulància va arribar nou minuts més tard de rebre l'avís i els sanitaris van constatar el bon estat de salut de la mare i el nadó i van felicitar els agents per la feina feta. A continuació, van traslladar mare i fill a l'Hospital de Palamós.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari