Catalunya Diari

La Policia Local de Cambrils salva dues nenes de morir ofegades

Les germanes van ser arrossegades mar endins per causa del vent

Les nenes estaven passant el dia a la platja Sant Pere a Vilafortuny | Cedida

Dues germanes de 14 i 17 anys procedents del País Basc, van ser salvades el passat dijous, 29 de juny, per la Policia Local de Cambrils quan s’estaven ofegant a la platja Sant Pere a Vilafortuny. Casualment la mateixa platja on el passat dissabte un home va defallir a l'aigua i va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on va acabar perdent la vida.

Dos policies patrullaven el passat dijous al migdia per la platja de Vilafortuny quan van ser alertats que dues nenes necessitaven ajuda, quan van anar cap a la sorra van veure dues nenes cridant des de dins del mar a uns 200 metres de la platja, els agents en veure que no hi havia socorrista es van llençar a l'aigua, van nedar fins a elles, les van tranquil·litzar i les van portar cap a la sorra. Gràcies a l'esforç d'aquesta patrulla, les unitats del SEM no van haver d'actuar, tot i que ja estaven preparades per fer-ho. Els pares van portar les nenes a l'Hospital Lleuger de Cambrils seguint la recomanació de la policia.

Segons explica el 'Diari de Tarragona' les germanes estaven jugant amb un matalàs inflable quan, per causa del vent, aquest va ser arrossegat mar endins i quan les nenes van anar a buscar-lo elles també van ser empeses cap a dins i en veure que no eren capaces de tornar es van posar nervioses i ja exhaustes van demanar ajuda. Per sort, el que podia haver acabat en tragèdia ha quedat en un ensurt que de ben segur les germanes no oblidaran en tornar de les seves vacances.


Comentaris

envia el comentari