Catalunya Diari

Els Pompièrs d'Aran reben 3 avisos simultanis de diferents localitats

Una actuació va comptar amb la participació de 23 bombers in situ

Imatge de l'incendi a Betren
Els Bombers van treballar en tres serveis simultanis després de rebre tres avisos d'incendis en diferents punts | Pompiers d'Aran

El cos de Pompièrs-Emergéncies d'Aran va viure una tarda de dimecres intensa després d'haver de fer front a tres serveis simultanis en diferents punts del territori. Segons han explicat des del Conselh Generau d'Aran, al voltant de les 19.02 hores de dimecres es va produir un incendi en un pis situat en un edifici de tres habitatges a Arties.

Les dues primeres es van veure afectades per l'aigua i de la tercera es va cremar el sostre. Aquesta actuació va comptar amb la participació de 23 bombers in situ i tres més al parc per cobrir, i es va allargar fins a les 23.09 hores.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dues actuacions més

Poc després, a les 19.25, va arribar l'avís d'un incendi a la cabina d'un camió de matèries perilloses en el kilòmetre 143,5 (Senet) de l'N-230. En arribar, els sis efectius que participaven en aquesta actuació verificaven que no hi havia cap foc i tornaven al parc, finalitzant el servei a les 20.45 hores.

Finalment, a les 20.45 hores es produïa un altre incendi en una xemeneia d'un habitatge a Betren. Els cinc efectius que van participar en aquest servei varen extingir i sanejar la xemeneia, acabant l'actuació a les 23.05 hores. Per sort, en cap de les actuacions no van haver de lamentar-se més que danys materials.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari