Catalunya Diari

El temporal de vent afecta les instal·lacions de PortAventura

Un sostre ha sortit volant a causa del fort vent

Imatge d'arxiu de PortAventura.
Imatge d'arxiu de PortAventura. | delCamp.cat

Aquest dissabte, 31 de març, un temporal de vent ha afectat les comarques de Tarragona. Des de primera hora del matí, una forta ventada està bufant arreu del sud de Catalunya i, amb especial intensitat, al Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès i el Baix Penedès.

 

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha alertat del perill d'aquestes ràfegues de vent al llarg de tota la jornada d'aquest dissabte. Per aquesta raó, s'han produït diversos desperfectes durant tot el dia en diversos llocs de Catalunya, tot i que, un dels més afectats ha estat sense dubte el parc temàtic de PortAventura.

Tal com es pot comprovar a les imatges, una forta ràfega de vent ha desplaçat el sostre d'una de les instal·lacions del parc i ha acabat a terra destrossat.

 

Tot i que, per sort, no s'ha de lamentar cap persona ferida, les instal·lacions s'han vist afectades. A més, en algunes zones del parc temàtic, els arbres estaven trencats al terra a causa del fort vent.

 

El vent s'allarga fins a la matinada

Tot i que l'episodi de vent ja va a la baixa, Protecció Civil de la Generalitat manté l'alerta del Ventcat davant la previsió que l'episodi de vent s'allargarà durant la tarda fins a la propera nit de matinada.

A les comarques del Pirineu, el fort vent afecta des de primera hora del matí, mentre que al litoral central i tarragoní es preveuen fortes ratxes de vent durant la tarda, amb afectacions a zones densament poblades.

 

A més, al vespre i nit, augmenta el nivell de risc de vent a les comarques del Berguedà, Ripollès i Cerdanya. Protecció Civil demana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l'exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals mentre duri l'episodi de fortes ventades.


Comentaris

envia el comentari