Catalunya Diari

Un positiu en la Covid amenaça i escup un agent de la Urbana a Lleida

També va agredir a un familiar i li va provocar una ferida sagnant

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar l'home | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana aquesta passada nit va anar al barri de la Mariola de Lleida en rebre un avís d'una baralla en un domicili. Un cop al lloc, els agents van veure al carrer i a les escales fins a l'arribada al domicili taques de sang recent. Van trobar la porta del pis oberta amb restes de sang i a l'interior un porta amb el vidre trencat.

En aquell moment van veure un home que va començar a increpar als agents per tal que marxessin. La patrulla va preguntar aquest home, identificat després com a I.I., de 39 anys i nascut a Nigèria, per les taques de sang però aquest no va donar cap raó i tampoc va dir on es trobava la seva dona. Va mantenir tot el temps una actitud molt agressiva i desafiant fins que va escopinar a un dels agents dient-li que li encomanaria la Covid. Els agents van haver de reduir per la força I.I. que va oferir molta resistència mentre intentava agredir-los.

Estava de baixa laboral per la Covid 19

Tot seguit, va arribar al domicili la dona de I.I. la qual va explicar als agents que el seu home, que estava de baixa laboral per la Covid 19, havia agredit al seu germà i li havia causat un tall que havia sagnat bastant, la qual cosa va confirmar posteriorment aquest. Davant els fets, els agents van detenir I.I. com a presumpte autor d'un delicte de lesions i d'atemptat contra els agents. Una patrulla va traslladar I.I. a l'hospital Arnau de Vilanova on posteriorment van confirmar el resultat positiu de la prova de la Covid.


Comentaris

envia el comentari