Catalunya Diari

Mariano Rajoy es trenca un dit en el seu darrer viatge

El president del govern espanyol estava de visita a Galícia

Imagen de Mariano Rajoy tras el accidente.
Imatge de Mariano Rajoy després de l'accident | La Sexta

La imatge ha encès totes les alarmes i és que el president del govern espanyol ha aparegut el matí d'aquest dilluns amb dos dits immobilitzats en el seu últim acte oficial, a Galícia. Segons ha explicat Rajoy en declaracions a La Sexta, però, tan sols s'ha tractat d'un petit incident: s'ha trencat un dit de la mà dreta després d'un cop. El president ha confessat que la fractura se l'ha fet ell sol.

Suspensió del viatge a Angola

La seva estada a Galícia s'ha produït dues setmanes després de la suspensió del seu viatge a Angola per tal de seguir l'actualitat política catalana. Aquest fet es va anunciar coincidint amb el ple d'investidura de Jordi Turull, que finalment no va resultar ser president de la Generalitat. Cal dir, però, que el procés català ha condicionat l'agenda del líder del PP en més d'una ocasió. 

En aquest sentit, recordar que el mes de setembre de 2017, Mariano Rajoy va decidir no assistir a la cimera de la Unió Europea, que se celebrava a Estònia, per la seva proximitat amb el referèndum de l'1 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari