Catalunya Diari

A presó per abusar d'una noia de 16 anys a Montoliu quan ell en tenia 31

L'acusat es va aprofitar de la confiança dels pares adoptius de la menor, que el tractaven com un fill més

Imatge d'arxiu | cedida

Un veí de Montoliu de Lleida (Segrià) de 35 anys, E. M. O., ha acceptat aquest dimecres quatre anys i mig de presó per haver abusat sexualment d'una noia de 16 anys, quan ell en tenia 31. Ha evitat així el judici que s'havia de celebrar a l'Audiència de Lleida.

Segons l'acord a què han arribat les parts, l'home es va aprofitar de la confiança de la menor i dels pares adoptius d'ella, que el tractaven com un membre més de la família des de feia anys, ja que era molt amic del fill biològic del matrimoni, que va morir en accident de trànsit als 19 anys. La Sala l'ha condemnat per un delicte d'abús sexual continuat amb l'atenuant de reparació del dany, ja que ha indemnitzat la menor amb 10.000 euros. L'home estava intern al Centre Penitenciari de Ponent per aquests fets.

No va fer sospitar els pares de cap comportament «estrany»

Segons recull la sentència, l'any 2004 els pares van adoptar dues nenes de 4 i 6 anys. El matrimoni confiava en l'acusat, qui es comportava amb les nenes com si fos el seu germà gran i els feia regals com si fossin família, la qual cosa no va fer sospitar els pares de cap comportament «estrany». Quan una de les menors va complir 16 anys i l'acusat en tenia 31, l'home li va començar a dir a que com que ell havia fet moltes coses per ella i li havia fet molts regals, tenia l'obligació de «tenir-lo content» i se li va començar a insinuar sexualment. Així, recull l'escrit, va obligar la noia a mantenir relacions sexuals amb ell, almenys una vegada al mes des del mes de gener de 2017, tant a casa de l'acusat a Montoliu, com al seu cotxe, aparcat al seu magatzem.

La noia va acabar denunciant els fets el juliol de 2018 quan va començar a sortir amb un noi de la seva edat i l'acusat es va començar a comportar d'una manera gelosa i possessiva cap a ella. A més de la pena de presó, l'Audiència de Lleida ha imposat a l'acusat una ordre d'allunyament durant deu anys de la víctima i també de la seva germana i els seus pares i set anys de llibertat vigilada quan surti de la presó. A més, li prohibeix viure ni a Montoliu ni a Albatàrrec (Segrià).

 

També et poden interessar...


Comentaris
Beth
La realitat dels fets no es aixi. Pero poc es pot fer al respecte.
Samuel
Si es sabes lo que ha passat de veritat... mira que es mentidera la gent!

envia el comentari