Catalunya Diari

Presó per l'acusat de clavar una copa de vidre a un home a Alfarràs

També haurà de pagar una indemnització de 10.030 euros i cobrir les despeses processals causades

L'acusat d'agredir amb una copa de vidre al coll a un home a Alfarràs
L'acusat d'agredir amb una copa de vidre al coll a un home a Alfarràs | LleidaDiari.cat

L'Audiència de Lleida ha condemnat a tres anys de presó a l'acusat de ferir amb una copa de vidre trencada a un home el passat 10 de febrer del 2018 mentre ambdós es trobaven en un bar d'Alfarràs.

El tribunal ha considerat a l'acusat culpable d'un delicte de lesions amb ús d'instrument perillós, i també li ha imposat la prohibició d'apropar-se a menys de 100 metres de la víctima durant un període de quatre anys. Tanmateix, haurà de pagar una indemnització de 10.030 euros i cobrir les despeses processals causades. 

Una discussió per obrir i tancar la porta del local

Tal com explica la sentència, els fets van tenir lloc el febrer de l'any passat quan la víctima li va demanar en reiterades ocasions a l'acusat que tanqués la porta del bar en el qual es trobaven, ja que era hivern i feia fred. Fent cas omís de les peticions, l'acusat va seguir obrint i tancant la porta sense mirament i causant molèsties a les persones que es trobaven dins el local. Finalment, en un darrer advertiment per part de la víctima, l'acusat va llençar-li el contingut del got que duia a la mà.

En aquest moment, la víctima el va empènyer fins a les portes exteriors del bar i va ser allà quan el condemnat va trencar contra la paret el got i li va ferir el coll. Segons explica la sentència, diversos amics de l'acusat van presenciar els fets i, en veure que tenia sang i que les ferides podien ser greus, van recomanar-li que s'aturés, fins que va marxar del lloc dels fets.

El tribunal ha considerat que la declaració del condemnat durant el judici va ser contradictòria i no ha considerat provat que fos la mateixa víctima qui es clavés sola el vidre en llençar-se sobre ell per atacar-lo. Per la seva banda, sí que ha titllat de veraç la versió dels fets de la víctima que, en tot moment, es va mostrar clar i concís en la seva declaració.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari