Catalunya Diari

A presó dos joves per cometre robatoris amb força a domicilis del Segrià

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes de novembre

Dos joves de 20 i 21 anys, veïns d'Alguaire (Segrià) i de nacionalitat espanyola, han ingressat a la presó després de agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra els detinguessin com a presumptes autors de sis robatoris amb força a l’interior de domicili. Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes de novembre després de detectar-se un seguit de robatoris amb força en domicilis del municipi d’Alguaire (Segrià). El primer dels robatoris es va produir a mitjans del mes passat en una casa del carrer Travessera de Bell-lloc. Uns desconeguts van forçar la porta de la terrassa i, un cop dins,  van sostreure instruments musicals, entre altres objectes.

 

Durant la fase d’investigació els agents van localitzar alguns dels objectes sostrets en una botiga d'articles de segona mà. Es va comprovar que dos veïns de la mateixa població els havien venut l'endemà del robatori. Amb aquesta informació es va muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar i detenir dijous passat als dos homes que havien venut els objectes. El mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició al domicili dels detinguts, situats al municipi d’Alguaire, on es van intervenir diferents objectes de dubtosa procedència. 

 

Als detinguts també se’ls acusa d’altres cinc robatoris amb força comesos en domicilis d’Alguaire durant el mes de novembre. En tots els casos, forçaven alguna entrada i sostreien objectes diversos de fàcil transport, com petits electrodomèstics, eines i aparells electrònics. La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts i no es descarta que pugin estar implicats en altres fets. Els detinguts van passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció  en funcions de guàrdia de Balaguer, el qual va decretar l’ingrés a presó de tots dos. Cal recordar que, les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes de novembre després de detectar-se un seguit de robatoris amb força en domicilis del municipi d’Alguaire (Segrià).Comentaris

envia el comentari