Catalunya Diari

Enxampen una mestra catalana insultant greument un nen de 4 anys

Els pares van introduir una gravadora a la jaqueta del fill i van descobrir els insults de la docent de «porcs» o «fastigosos»

L'infant havia començat a tenir comportaments estranys
L'infant havia començat a tenir comportaments estranys | Cedida

Una professora d'Educació Infantil d'una escola de Reus serà investigada per un presumpte delicte de maltractament a un nen de quatre anys. El jutjat d'instrucció número 4 de Reus ha obert diligències d'investigació contra aquesta professora que va ser denunciada al febrer d'enguany pels pares del nen. El pròxim 27 de juny membres del professorat de l'escola juntament amb la directora del centre, estan citats a declarar al jutjat reusenc. 

Uns pares denuncien una professora de Reus

Els pares de l'infant passades unes setmanes de l'inici del curs escolar al setembre, van veure que el seu fill tenia un comportament estrany. Segons informa El Confidencial, el nen havia començat a mossegar-se les ungles fins al punt de sagnar i fer-se mal, també es feia les seves necessitats a sobre. Els pares, preocupats, van fer reunions amb la direcció del centre per descobrir que podia passar.

La professora els hi deia «porcs» o «fastigosos»

Davant el fet que des de l'escola no havien vist cap comportament estrany de l'alumne, els pares van decidir posar-li a la butxaca del nen una gravadora per esbrinar que podia passar. Després de 21 hores d'enregistrament, van descobrir que la tutora del nen insultava a l'infant i a altres alumnes amb expressions com «porcs» o «fastigosos». 

Després que els pares ensenyessin els àudios a la direcció del centre, des de l'escola van manifestar que no podien acomiadar per aquest motiu a la professora, però sí que prendrien mesures la respecte.

La docent va ser suspesa del càrrec de tutora

Arran d'això, els pares van presentar denúncies a la inspecció de l'escola, a la regidoria d'Ensenyament de Reus, a Inspecció de Serveis Territorials de Tarragona, i a la conselleria d'Ensenyament de la Generalitat. Finalment, els Serveis Territorials van obrir un expedient sobre l'assumpte i la professora només feia substitucions a cursos de Primària acompanyada sempre d'un altre professor.

Per contra, la professora va enviar una carta d'al·legacions afirmant que disposa del suport de la llei a Inspecció d'Educació qualificant a les denunciants de «mals pares», ja que aquests obligaven al fill a ingerir laxants al fill.


Comentaris

envia el comentari