Catalunya Diari

El propietari d'una granja d'Almenar localitza més de 300 plantes de marihuana a l'interior

L'home va denunciar els fets a la Guàrdia Civil, que busca els responsables de la plantació

Imatge de la plantació de marihuana localitzada a l'interior d'una granja d'Almenar
El propietari d'una granja d'Almenar localitza més de 300 plantes de marihuana a l'interior de la seva explotació | Guàrdia Civil
El propietari d'una granja d'Almenar localitza més de 300 plantes de marihuana a l'interior de la seva explotació | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va comissar divendres a la tarda un total de 302 plantes de marihuana que es trobaven a l'interior d'una granja, pròxima a la localitat d'Almenar (Segrià). El propietari de l'explotació ramadera va localitzar la plantació d'interior dins de la seva granja i va posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil.

L'home va observar que el tancat metàl·lic de la instal·lació, així com la porta d'accés d'una de les naus, havien estat forçats. Els agents van inspeccionar el lloc i van localitzar les plantes, a més de diferent material, equips, estris i productes per al cultiu. La Guàrdia Civil manté la investigació oberta per tal d'identificar i detenir els presumptes responsables de la plantació.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

146 plantes d'un metre d'alçada, aproximadament

Els agents van inspeccionar divendres la finca i van localitzar a l'explotació una plantació d'interior a ple rendiment, amb 146 plantes d'un metre d'alçada, aproximadament. A l'interior de la nau, i després d'una porta simulada, els agents van localitzar una altra instal·lació de les mateixes característiques i amb 156 plantes més. Així mateix, la Guàrdia Civil també va intervenir 121 llums de cultiu, 6 aires condicionats, 10 filtres d'aire, 38 ventiladors, 14 garrafes de fertilitzants, a més d'altre material elèctric i de reg i més productes per al cultiu.


Comentaris

envia el comentari