Catalunya Diari

Proposen un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga després d'una nova esllavissada

El desviament podria passar per Castell de Mur o Cellers

La Diputació de Lleida s'ha compromès a habilitar un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà), després del nou despreniment d'aquest dijous que ha tornat a tallar la LV-9124 d'accés al municipi.

El president de la Diputació, Joan Talarn, s'ha desplaçat aquest migdia fins al punt del despreniment i ha anunciat que cal buscar una solució definitiva per assegurar l'accés tant dels veïns com les persones que es desplacen al Congost de Montrebei. Així, la Diputació ha encarregat un estudi tècnic per avaluar les millors alternatives. El desviament de la carretera podria passar per Castell de Mur o Cellers.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

«La millor alternativa per no jugar-nos la vida», diu l'alcalde

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, que considera que el desviament de la carretera és «la millor alternativa per no jugar-nos la vida». També el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, que reconeix que aquesta carretera ja ha donat «massa mals de cap». Cal recordar que al 2018 va morir un matrimoni atrapats per una roca d'una altra esllavissada en aquest tram de la carretera.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari