Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

Una protectora de Lleida denuncia un nou abandonament de cadells de gos

Busquen famílies que els vulguin adoptar
Imatge dels cadells rescatats

La Protectora d'Animals Lydia Argilés de Lleida ha tornat a denunciar a través de les xarxes socials l'abandonament de set cadells de gos més, aquesta vegada, a les portes d'una finca d'Almenar. Cal recordar que fa menys d'un mes, concretament el passat 20 de maig, des de la protectora ja van alertar d'altres abandonaments de cadells. No obstant això, les seves peticions han anat en va i els voluntaris de la protectora segueixen trobant-se a animals indefensos i sense cap tipus de cura. 

 

Segons han publicat al seu compte de Facebook, els set cadells estan plens de paparres i, per tant, se'ls ha de desparasitar per tal de garantir el seu estat de salut. Una vegada més, busquen famílies que els vulguin adoptar i fan una crida per tal de conscienciar als propietaris de la necessitat d'esterilitzar-los. D'aquesta manera, asseguren, els parts nombrosos i, per conseqüència, els abandonaments, disminuirien. 

Els vuit cadells de gos recollits al carrer a Calafell.
Els vuit cadells de gos recollits al carrer a Calafell. | Ajuntament de Calafell

Aquesta notícia es suma a la de que, en tan sols una setmana, la Protectora d'Animals del Pla de l'Estany (APAPE), a Girona, ha recollit 25 cadells de gos abandonats en diferents pobles de la comarca. En concret, nou dels animals tenien un mes i mig de vida i se'ls va trobar a Esponellà, nou més, que amb prou feines tenien una setmana, estaven dins d'una bossa d'escombraries en un contenidor de Cornellà de Terri. Pocs dies després es van trobar set cadells més abandonats en una masia de Vilademuls.

 
Imatge d'un dels cadells abandonats
Imatge d'un dels cadells abandonats | Protectora Lydia ArgilésComentaris

envia el comentari