Catalunya Diari

Divuit persones hospitalitzades pels incidents dels últims dies

D'aquestes, una es troba en estat molt greu i dos han perdut la visió d'un ull
càrregues
Divuit persones hospitalitzades pels aldarulls dels últims dies | EFE

 

Divuit persones estan hospitalitzades pels aldarulls dels últims dies a diversos punts de Catalunya en el marc de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O, segons les últimes dades facilitades pel Departament de Salut. Un d'aquests hospitalitzats està molt greu ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron. Està estable dins de la gravetat. A més, dos més han perdut la visió d'un ull i estan ingressats a l'Hospital de Sant Pau.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

En aquest hospital també hi ha un tercer afectat per lesions oculars que està pendent d'una operació per intentar evitar que també perdi la visió. Aquestes lesions oculars se sumen al ferit durant la protesta a l'aeroport del Prat de dilluns que va perdre un ull després ser operat a Bellvitge. El jove és veí d'Artesa de Lleida.

  

5 ferits greus a l'Hospital Sant Pau

A l'Hospital de Sant Pau de Barcelona hi ha ingressats 5 ferits greus, tres per lesions oculars, un de poca gravetat i un altre, ingressat el dia 16 d'octubre, que evoluciona favorablement. L'ingressat de poca gravetat té una lesió facial.

 

Al Sagrat Cor hi ha dos ingressats, un de greu i un altre de menys gravetat. Mentrestant, a l'Hospital Vall d'Hebron, a més del ferit molt greu, n'hi ha ingressat un altre de lleu. A l'Hospital del Mar i hi ha un ingressat menys greu des del dia 18, i a l'Hospital Clínic un altre hospitalitzat està estable.

 

2 ingressats a Girona i 3 a Tarragona

A Girona, hi ha dos ingressats a l'Hospital Trueta, tots dos greus. Un dels hospitalitats va entrar el dia 16 d'octubre.

 

A Tarragona hi ha tres ingressats. Dos a l'Hospital Joan XXIII, hi ha dos ferits lleus ingressats, un dels quals des del dia 17 d'octubre. El tercer ingressat està a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, de poca gravetat i ingressat des del dia 18.Comentaris

envia el comentari