Una quarantena de nens i deu monitors, aïllats per la neu en una casa de colònies a Saldes

No han pogut tornar a casa
L'autobús va quedar atrapat pel temporal
L'autobús va quedar atrapat pel temporal | Mossos d'Esquadra

Una quarantena de nens i deu monitors no han pogut tornar a casa pel fort temporal de neu i han estat aïllats durant la nit d'aquest diumenge en una casa de colònies a Saldes, al Berguedà. L'autobús en què viatjaven va quedar atrapat, motiu pel qual no van poder marxar, com tenien previst fer ahir a la tarda. 

 

Els nens i nenes, per tant, han hagut de passar la nit a la casa de colònies a la que es trobaven els dies anteriors i ara els serveis d'emergències treballen per poder treure'ls de la zona. Segons els Mossos d'Esquadra, han estat activades diverses patrulles del cos de seguretat, així com també efectius del SEM i els Bombers que ja es troben treballant en la situació.

 

Sembla però que els efectius no ho han tingut fàcil per arribar fins als nenes, ja que, la via es trobava en condicions adverses i a més hi ha hagut un tall de subministrament elèctric a la zona. Seguirà ampliació.

Fort temporal de neu a Catalunya

Aquesta és una més de les incidències que s'estan patint durant el dia d'avui i aquest passat cap de setmana a causa de la neu. Moltes zones de Catalunya han quedat cobertes completament per la neu, de fet fins i tot s'han hagut de tallar carreteres i s'ha donat l'avís que a moltes altres no es pot passar sense cadenes als cotxes.

 

Precisament per aquesta situació aquest matí moltes rutes de transport escolar havien estat suspeses o bé per excés de neu a les carreteres o per situacions provocades pel temporal, sobretot, a zones del nord de Catalunya, com ha estat el cas precisament de Berguedà.Comentaris

envia el comentari