Catalunya Diari

Recullen el cadàver d'una llúdriga atropellada a la C-12 lleidatana

Els Agents Rurals fan una sèrie de recomanacions per a totes aquelles persones que es trobin en una situació semblant mentre estan al volant

Els Agents Rurals van recollir dimarts el cadàver d'una llúdriga que ha mort atropellada a la C-12 al seu pas pel Segrià. Tal com es pot veure a les imatges que els mateixos agents han compartit a les xarxes socials, l'animal es trobava ja sense vida a la carretera on un turisme el va atropellar.

En aquest sentit, els Agents Rurals fan una sèrie de recomanacions per a totes aquelles persones que es trobin en una situació semblant mentre estan al volant. Les recomanacions són les següents: Parar el màxim d'atenció i reduir la velocitat, evitar les llums llargues per no enlluernar l'animal, i tocar el clàxon per advertir-lo de la nostra presència. D'aquesta forma, es podrien evitar moltes morts d'animals a les carreteres a les quals tenen un fàcil, però perillós accés.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari