Catalunya Diari

Retiren 514 joguines per incomplir la normativa de seguretat a Palafrugell

La Policia Local revisa l'etiquetatge de més de 6.300 productes de diversos establiments

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha retirat 514 joguines que incomplien la normativa de seguretat i estaven a la venda en diversos establiments del municipi.

Coincidint amb la campanya de Nadal i Reis, el cos ha realitzat diverses inspeccions a locals del municipi per garantir que totes les joguines a la venda compleixen la normativa de seguretat que exigeix la Unió Europea. Durant les inspeccions aleatòries a la meitat dels comerços multipreu i de joguines, s'ha comprovat que les etiquetes dels productes complissin amb la normativa i també la documentació dels establiments i que els tiquets de venda recollissin la informació necessària. Al llarg de la primera fase de la campanya s'han revisat les etiquetes de 6.315 productes.

Es farà una segona inspecció als locals per veure si s'han resolt les anomalies detectades

Ara, entre el 17 i el 21 de gener es farà una segona inspecció als locals per veure si s'han resolt les anomalies detectades en la primera inspecció. En cas que sigui així, els objectes retirats tornaran a ser reposats. Sinó, es destruiran. De fet, dels 514 productes retirats, ja se n'han destruït 183 perquè era impossible resoldre les deficiències que tenien les joguines en seguretat.


Comentaris

envia el comentari