Catalunya Diari

Retiren una pedra de grans dimensions del Turó de Gardeny

L'operació ha obligat a restringir temporalment el trànsit al carrer Cos-Gayon

La Brigada d'Acció Immediata de l'Ajuntament de Lleida ha actuat aquest dilluns a la tarda per retirar una pedra de grans dimensions del vessant del Turó de Gardeny que queda sobre el carrer Cos-Gayon.

Cap a les tres de la tarda es va rebre un avís que alertava que aquesta roca estava solta i que corria perill de despreniment. L'actuació, que va quedar completada cap a les sis de la tarda, va necessitar que la Guàrdia Urbana restringís dos dels tres carrils de trànsit, en direcció al Pont Nou durant una mica més de dues hores i també es va tallar totalment el pas uns minuts en el moment de retirada de la pedra, fet que va ocasionar algunes cues de vehicles.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

S'ha decidit retirar la pedra de forma urgent

Des de la Paeria van explicar que es va decidir retirar la pedra de forma urgent, per evitar riscos, tot i que la pedra hauria caigut a l'espai de seguretat que hi ha darrere del mur de contenció de la base del turó, van detallar.

L'operació es va fer amb un camió grua dotat d'una pinça que va agafar la pedra i la va dipositar en l'espai de seguretat rere el mur. També es va aprofitar per netejar l'espai i retirar altres pedres més petites que es podrien desprendre.


Comentaris

envia el comentari