Catalunya Diari

Una banda armada roba 20.000 euros en mòbils a Barberà del Vallès

Els lladres van accedir de matinada al centre comercial Baricentro i van robar a la botiga Orange
Baricentro Barberà del Vallès
Els agents no saben com van accedir al centre comercial sense ser interceptats | Facebook Baricentro

Una banda armada ha entrat aquesta matinada de dijous al centre comercial Baricentro de Barberà del Vallès, a Barcelona i han atracat la botiga d’Orange. Els lladres, que anaven armats, s’han emportat 20.000 euros en mòbils, segons informa 'Crónica Global.

 

 

L’incident ha estat confirmat pel centre comercial, qui no ha aportat més dades. Segons el mitjà, fonts policials han assenyalat que el grup criminal estaria format per cinc persones encaputxades. Aquestes, organitzades, haurien entrat a les instal·lacions quan ja estaven tancades i s’haurien dirigit cap a la botiga d’Orange que es troba a la planta zero.

 

Segons primeres informacions, la banda hauria entrat al local trencant l’aparador a cops d’extintor. Després, alguns d’ells haurien entrat a la botiga prenent només els mòbils d’alta gamma que en total sumen un valor de 20.000 euros. L’acció ha deixat diversos danys materials, però per sort cap de personal. La policia desconeix com van poder entrar a les instal·lacions sense ser interceptats, però se sap que anaven armats.

 

Incidents que podrien estar relacionats

Aquesta no és la primera acció d’aquest tipus que es registra a Catalunya aquest any.  Diverses persones van trencar l’aparador d’una altra botiga Orange a Vic, Barcelona, el gener passat a cops també de matinada.

 

Fets similars van passar a Cabrera de Mar, també a Barcelona, cap al març passat, tot i que en aquesta ocasió els lladres van utilitzar un tot terreny per trencar la vidriera d’una botiga de The Phone House al Carrefour del municipi on també es van emportar diversos aparells de telefonia.

 

Els tres fets podrien estar relacionats, segons les sospites dels Mossos d’Esquadra.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari