Catalunya Diari

Sagnant baralla entre quatre persones en un pis de Lleida

Una dotació del SEM va traslladar una de les víctimes fins a l'Arnau de Vilanova

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta
La Urbana de Lleida va detenir els presumptes agressors | ACN

Dues persones es van personar divendres passat al vespre a dependències policials de la Guàrdia Urbana de Lleida per denunciar que havien estat agredides en un pis del carrer Valentí Almirall. Els agents es van adreçar al citat pis per esbrinar els fets, mentre els dos individus restaven a comissaria, observant que al portal de l'immoble hi havia taques de sang a terra, van seguir el rastre de sang fins al tercer pis, lloc on van contactar amb un individu el qual els va manifestar que dos joves els havien agredit amb un ganivet mentre ells es trobaven celebrant un aniversari.

Un cop a l'interior del pis van observar un individu amb múltiples lesions per arma blanca, sagnant abundantment, comprovant que l'interior del pis estava tot tacat de sang. Els agents van acompanyar la víctima fins al CAP de Prat de la Riba i, posteriorment, pel SEM al Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Els agents van procedir a detenir a H.B. de 31 anys i H.M. de 23 anys, tots dos naturals de Nigèria i veïns de Lleida, per un delicte de Lesions, els agressors eren els dos individus que es van personar a dependències policials per denunciar que havien estat agredits, essent detinguts a comissaria.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Detingut per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

El dia 6 sobre les 23:00 hores, una patrulla es va dirigir al carrer Dr. Combelles, ja que s'havia rebut avís d'una discussió entre una parella en la via pública. Els agents, un cop al lloc, observen un home forcejant amb una dona per agafar-li les claus del vehicle des de l'exterior d'aquest.

Un cop van separar les parts, la víctima, de 47 anys, va manifestar als agents que havia discutit amb la seva parella i que volia marxar del lloc sola, però que la seva parella li impedia violentament. Els agents davant l'exposat per la senyora van procedir a la detenció de H.A.M.C. de 40 anys, natural de Colòmbia i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.


Comentaris

envia el comentari