Catalunya Diari

Se salta un control policial, agredeix un agent i protagonitza una persecució a Lleida

El conductor ha baixat deixant abandonat el vehicle al mig de la via i ha fugit del lloc corrent

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que es trobava aquesta passada matinada realitzant patrullatge per la zona de Rambla Ferran de Lleida, ha observat un vehicle circulant amb el llum dels frens avariat. El vehicle policial ha iniciat el seguiment del turisme indicant-li clarament que s'aturés.

Quan el conductor s'ha adonat de la presència del vehicle policial, fent cas omís dels senyals dels agents, ha fugit del lloc direcció avinguda. Victoriano Muñoz a gran velocitat, realitzant canvis de carril de forma brusca i saltant-se diversos semàfors en vermell durant la seva fugida, posant en clar perill a la resta de vehicles i als diversos vianants que es trobaven en aquella hora caminant pel carrer.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Després de realitzar persecució del vehicle per diversos carrers aquest finalment s'ha aturat al C/Corregidor Escofet, on el conductor ha baixat deixant abandonat el vehicle al mig de la via i ha fugit del lloc corrent.

Els agents l'han seguit a peu fins que han pogut aturar-lo

Els agents l'han seguit a peu fins que han pogut aturar-lo i han procedit a la seva detenció, durant la qual aquest ha ofert clara resistència, agredint als agents. Realitzada la prova d'alcoholèmia aquest ha donat un resultat de 0.22 mg/l , realitzada també la prova de drogues aquesta ha donat un resultat negatiu.

El jove detingut ha resultat ser M.A.R. de 22 anys i nacionalitat espanyola, el qual ha estat detingut per un delicte de conducció temerària, conduir sense permís per pèrdua de vigència per punt i per atemptat contra els agents de l'autoritat.


Comentaris

envia el comentari