Catalunya Diari

Una segona dona apunta al docent de Lleida investigat per abusos a una alumna

Va relatar la seva experiència als Mossos després d'assabentar-se de la denúncia d'una exalumna

Els jutjats de Lleida, des de l'entrada a l'Audiència, amb la Seu Vella darrere
El jutjat rep el testimoni d'una dona que explica comportaments impropis del professor de Lleida investigat per abusos | LleidaDiari.cat

El jutjat d'instrucció 2 de Lleida estudia el testimoni d'una dona de 32 anys que fa uns dies va relatar davant dels Mossos d'Esquadra comportaments impropis del professor de filosofia de l'Institut Màrius Torres de Lleida investigat per suposats abusos a una exalumna.

La dona explica que quan tenia 18 anys va anar a casa del docent a fer classes de repàs per preparar la selectivitat i que l'home li va fer un massatge perquè la veia tensa. La dona va decidir explicar aquests fets als Mossos després d'assabentar-se de la denúncia d'una exalumna de 17 anys que acusa l'home d'haver-li suposadament grapejat els pits mentre també li feia un massatge, quan va anar a casa del professor a recollir uns llibres.

Els Mossos han fet arribar al jutjat el testimoni de la segona dona

Els Mossos han fet arribar al jutjat el testimoni de la segona dona, que de moment no ha interposat cap denúncia, ja que el cas es troba en fase d'instrucció. La noia denunciant va declarar aquest dimarts al jutjat que porta el cas i va ratificar el que va denunciar als Mossos. L'home ho va fer el 23 de setembre. Ara el jutge haurà de decidir si obre judici oral o si arxiva el cas. El director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Carles Vega, ja va dir quan es va donar a conèixer la denúncia, que fins que no hi hagués una sentència condemnatòria, prevalia la presumpció d'innocència. L'home segueix fent classes a l'Institut Màrius Torres de Lleida.

Investiguen un professor de filosofia de Lleida per suposats abusos a una noia de 17 anys

Un jutjat de Lleida investiga un professor de filosofia de l'Institut Màrius Torres de Lleida per suposats abusos a una noia de 17 anys que havia estat alumna seva. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que la noia va denunciar els fets el 17 d'agost i que aquell mateix dia van interrogar el docent, assistit per un advocat.

Els Mossos expliquen que han remès les diligències, com ara la denúncia i la declaració el sospitós, al jutjat. Segons ha avançat el diari Segre, s'investiga si el professor hauria fet tocaments a la noia després de convidar-la a casa per donar-li uns llibres. També avancen que s'han fet arribar al jutge d'instrucció converses de WhatsApp entre la noia i el professor que podrien ser «comprometedores» pel docent.


Comentaris

envia el comentari