Catalunya Diari

Segueix en marxa l'operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Lleida i ja hi ha disset detinguts

S'han comissat tres mil plantes més en dues naus, al barri de la Bordeta i al polígon dels Frares

Les plantes s'han esmicolat per poder-les traslladar més fàcilment.
Les plantes s'han esmicolat per poder-les traslladar més fàcilment. | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra segueixen aquest dijous amb registres en el marc d'una operació policial contra el tràfic de drogues. A les dotze persones detingudes dimecres al matí s'han d'afegir cinc detencions més a la tarda i per tant ja són disset els detinguts per traficar amb marihuana, dotze ells de nacionalitat vietnamita i els altres cinc, alguns de nacionalitat francesa i d'altres espanyola. Segons s'ha pogut saber, un dels detinguts duia diversos jocs de claus i, gràcies a la investigació policial, s'han pogut acotar diverses zones on podia haver locals, magatzems o naus que poguessin obrir aquestes claus. Gràcies a aquestes investigacions, aquest dijous, els Mossos han entrat en dues naus, una situada al barri de la Bordeta de Lleida i una altra al polígon dels Frares de la ciutat i han trobat en total més de 3.000 plantes de marihuana. A la nau localitzada al barri de la Bordeta de Lleida, concretament al carrer Boqué número 7, els Mossos han procedit, amb ordre judicial, a esmicolar les plantes de marihuana per poder traslladar-la més fàcilment perquè sigui destruïda.

Aquestes més de 3.000 plantes de marihuana comissades aquest dijous se sumen a les 1.500 plantes comissades dimecres, la majoria en una granja de la partida Femosa, entre Lleida i Albatàrrec, que estava llogada i habilitada per al cultiu de la marihuana. La granja comptava amb tota la instal·lació necessària pel cultiu d'aquestes plantes, com el reg, la instal·lació elèctrica d'il·luminació i un transformador. En aquesta granja es van detenir set persones, la majoria d'elles de nacionalitat vietnamita, que treballaven en la plantació i s'hi van comissar 1.300 plantes ja crescudes i preparades per recollir. 

Els Mossos van fer més detencions dimecres així com comisos de més plantes de marihuana a Rosselló, i Torrefarrera, al Segrià; a Balaguer i a Lleida ciutat. També es va fer un registre a Viladecans (Baix Llobregat), on es van trobar més de 70.000 euros i tres escopetes. L'operació segueix oberta i no es descarten més detencions i comisos ja que està previst fer més registres els pròxims dies. Alguns dels detinguts passaran aquest divendres a disposició judicial.


Comentaris

envia el comentari