Catalunya Diari

Segueixen buscant a l'home desaparegut l'11 de gener a Lleida

Els familiars demanen ajuda a través de les xarxes socials

Home desaparegut Lleida
Imatge de l'home desaparegut el dia 11 a Lleida | Facebook

La família de l'home desaparegut el passat 11 de gener a les 6.00 hores del matí a Lleida, segueixen buscant-lo sense èxit. Així es desprèn d'una nova publicació d'un familiar a les xarxes socials que ha titulat amb les paraules: «no em rendeixo». En aquesta publicació, el familiar torna a compartir la fotografia del desaparegut amb els números de telèfon disponibles per atendre qualsevol trucada que pugui donar una pista sobre l'home.

Tal com va informar aquest dilluns el familiar a LleidaDiari.cat, van interposar una denúncia davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra, per tal de donar amb la troballa de l'home. En una de les fotografies compartides per part del familiar durant aquests dies de recerca, es poden llegir diversos comentaris que deixen entreveure la personalitat i l'estima que tenia el seu entorn pel desaparegut. Concretament, es poden llegir frases com: «Miguel era un company de pis afectuós, ajudat per tots, però no sé què li ha pogut passar pel cap. Us dono molts ànims perquè torni, almenys, sa i estalvi. I que sigui al més aviat possible, perquè molts companys de pisos i de feina l'estimem». 

A banda de la difusió de la fotografia amb la imatge del desaparegut, el seu cercle més directe també ha publicat un text on es dirigeixen a ell tot dient-li que no es rendiran en la seva recerca i que, si pot llegir el text, recordi que no l'obliden i que lluitaran per trobar-lo. «La teva família i els teus amics t'estimen. Torna.», conclou el text. A més a més, s'acompanya amb una fotografia on apareix el desaparegut i altres persones en una celebració familiar.

Natural de Barcelona, però veí de Lleida

L'home desaparegut el passat 11 de gener a Lleida és natural de Barcelona, però, feia ja un temps que vivia a Lleida. Segons es desprèn dels comentaris d'algunes de les fotografies compartides a les xarxes socials, l'home hauria estat compartint pis amb altres persones. Els familiars han denunciat i s'han posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra per aconseguir donar amb la ubicació del desaparegut, no obstant això, la policia catalana es nega a donar més informació al respecte a causa de la nova llei de protecció de dades. Malgrat tot, els familiars i amics de l'home demanen compartir el màxim de vegades possible la fotografia i acabar aviat amb aquesta angoixa que dura des de l'11 de gener.


Comentaris

envia el comentari