Catalunya Diari

Segueixen les festes a pisos a Lleida malgrat les recomanacions contra la Covid

Els Mossos també van denunciar la responsable d'un bar per tenir persones consumint a l'interior

Imatge de diverses begudes
La Urbana ha descobert una festa en un pis de Lleida | Pixabay

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dissabte al carrer Templers de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge. Els agents en arribar al lloc van comprovar les molèsties i van observar que sortien de l'immoble set persones que van reconèixer que estaven dins d'un pis fent una festa amb més persones.

Tot seguit els agents van identificar la persona responsable del pis, un jove de 31 anys i nascut a Colòmbia, i el van denunciar per ocasionar molèsties pertorbant el descans veïnal. També li van fer l'acta corresponent per incompliment de les mesures de prevenció de Covid.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

D'altra banda, el mateix dia una patrulla va anar al carrer Príncep de Viana en rebre un avís de molèsties per una festa en un pis. Els agents van comprovar les molèsties i van identificar la persona responsable del pis, de 18 anys, que va reconèixer que havia organitzat una festa amb set persones. Els agents van denunciar aquesta persona i li van fer també l'acta corresponent per incompliment de mesures de prevenció Covid.

Denunciada la propietària d'un bar a Lleida que estava obert amb 7 clients consumint a l'interior

Els Mossos d'Esquadra van denunciar dissabte passat vuit persones d'entre 29 i 57 anys per incompliment de la resolució en mesures de protecció de la salut pública. Els fets van tenir lloc a les nou del vespre quan es va alertar a la policia que un bar, situat al carrer Comtes d'Urgell de Lleida, estava obert al públic. Quan hi van arribar, els agents van veure que el local tenia la reixa mig oberta i a dins van comprovar que la televisió i la música estaven funcionant. A banda de la responsable del bar, hi havia 7 clients consumit begudes alcohòliques, fumant i sense utilitzar mascaretes ni respectant les distàncies de seguretat.

Davant els fets, els mossos van aixecar acta a la propietària i als 7 clients per incompliment de les noves mesures adoptades des del 15 d'octubre en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de covid-19 a Catalunya i a la propietària també per permetre fumar a l'interior. Es dona el cas que des de finals d'estiu, en el mateix local s'han aixecat 10 actes més: 6 per incompliments de les normes de prevenció covid, 2 per permetre fumar a l'establiment, i 2 més per permetre el consum de begudes a la via pública.


Comentaris

envia el comentari