Catalunya Diari

Sorprenen una taxista sense carnet de conduir a Lleida

No li constava en vigor cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la passada matinada del dilluns a l'avinguda de Sant Ruf de Lleida, a l'altura del carrer d'Alfred Perenya, en rebre un avís d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra que havia aturat un taxi amb motiu de fer un control de documentació. 

Els agents van comprovar que la conductora d'aquest vehicle, de 35 anys i de nacionalitat espanyola, no li constava en vigor cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai. També van comprovar que dins del taxi hi havia tres passatgers que van confirmar que havien pujat al taxi a l'avinguda de l'Alcalde Porqueras per tal d'anar a un local d'oci.

Tenia la llicència de taxi a nom d'una altra persona

La patrulla va comprovar que el vehicle tenia la llicència de taxi a nom d'una altra persona i era d'una altra població. Davant els fets van fer la denúncia de transports corresponent per fer transport de passatgers sense autorització i la denúncia i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai cap mena de permís i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari