Catalunya Diari

Sorprès conduint begut un patinet per Lleida

La Urbana ha denunciat en poques hores a dues persones més per conduir el seu cotxe sota els efectes de l'alcohol

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar la passada nit a un conductor d'un patinet arran d'una infracció de trànsit en anar dues persones a sobre. La patrulla ha observat que el conductor del patinet, de 23 anys presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de l'alcohol. Tot seguit, l'han requerit perquè fes la prova d'alcoholèmia que ha donat un resultat positiu de 0,68 mg/l. Els agents van fer la denúncia per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Xoc entre un turisme i vehicles estacionats

D'altra banda, aquest dimecres al vespre una patrulla va ser comissionada al carrer de la Serra del Montsec arran d'un xoc entre un turisme i vehicles estacionats. Els agents van comprovar que el conductor, de 55 anys i nacionalitat espanyola, mostrava símptomes evidents de conduir sota la influència de begudes alcohòliques, i el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu d'1,20 mg/l. La dotació policial va fer les denúncies i les diligències penals per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Finalment, aquesta passada matinada una patrulla dels MMEE ha aturat un vehicle al carrer Sant Isidre. La patrulla ha observat que el conductor del turisme, de 41 anys i natural del Marroc, presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de l'alcohol. Tot seguit, l'han requerit perquè fes la prova d'alcoholèmia que ha donat un resultat positiu de 0,87 mg/l. Els agents han fet la denúncia i les diligències penals per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques.


Comentaris

envia el comentari