Catalunya Diari

Sorpresa una dona banyant-se i prenen el sol al riu Segre de Lleida

Els agents la van denunciar per banyar-se en espais aquàtics no autoritzats

Imatge d'una dona prenent el sol
La dona es banyava i prenia el sol a la canalització del riu Segre | Pixabay

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar el passat dimecres a la canalització del Riu Segre de Lleida, a les comportes de la Mitjana, una dona que es banyava i es posava a prendre el sol en una plataforma sota les comportes. Els agents van identificar aquesta dona, de 50 anys i veïna de Lleida, i la van denunciar per banyar-se en espais aquàtics no autoritzats.

Denunciada a Lleida per tenir el volum de la televisió molt elevat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada de dijous al carrer Templers de Lleida en rebre un avís de molèsties per sorolls en un habitatge. Els agents han comprovat que se sentia un televisor a un volum molt elevat, han identificat la dona responsable del pis, una jove de 26 anys i nascuda a Romania, i l'han denunciat per ocasionar molèsties al veïnat.

Altres incidències veïnals de la darrera nit

Poc després, a les 2.10 hores, al mateix lloc, els agents han comprovat que des del carrer se sentia música a un volum molt elevat. Al pis han identificat un home, de 37 anys i nascut a Romania, que també viu en aquest domicili, el qual ha explicat que feia una reunió amb uns amics, i l'han denunciat per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.

Paral·lelament, a les 3.10 hores, els agents han comprovat de nou que es produïen molèsties atès que se sentia música a un volum molt elevat, crits i xivarri de gent. Els agents han denunciat de nou l'home responsable del pis per no respectar el descans veïnal. Per última, aquesta passada matinada una patrulla ha anat al passeig de Ronda en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge. Els agents han comprovat aquestes molèsties, han identificat el jove responsable del pis, nascut a Mèxic, i l'han denunciat per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.


Comentaris

envia el comentari