Catalunya Diari

Sorprès a Lleida amb droga preparada per vendre i més de 200 €

Se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Imatge de la droga intervinguda
Imatge de la droga intervinguda | Guàrdia Civil

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei de vigilància aquest dijous al vespre al Centre Històric de Lleida va observar un grup de persones a la plaça del Dipòsit i com dues d'elles feien un intercanvi sospitós. 

A conseqüència d'això es va identificar a O.D., de 54 anys, nascut a Mali i veí de Lleida, i en l'escorcoll se li van trobar sis embolcalls amb una substància vegetal, presumptament marihuana, un total de 271 € en bitllets i monedes, i una navalla i un cúter, pel que se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i es van iniciar les diligències i actes d'intervenció corresponents. Alhora, en l'escorcoll que es va fer del seu vehicle que es trobava a la zona, se li va trobar un esprai de pebre, que van intervenir-li mitjançant l'acta corresponent.

Una bosseta igual a les que duia el detingut i amb la mateixa substància

Pel que fa a l'altra persona que va realitzar la transacció, es va identificar a un home de 42 anys i nascut a Lleida, i es va comprovar que tenia una bosseta igual a les que duia el detingut i amb la mateixa substància, que li van comissar i van fer l'acta corresponent per tinença de substàncies estupefaents.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari