Catalunya Diari

Sorpreses 17 persones en una festa a l'interior d'un pis a Lleida

Un d'aquests joves s'ha enfrontat als agents i ha estat detingut per un delicte d'atemptat contra els agents

Imatge de diverses begudes
La Urbana ha descobert una festa en un pis de Lleida | Pixabay

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta passada matinada a l'avinguda de Balmes de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge, atès que se sentien molts sorolls i crits de bastants persones.

Els agents han comprovat que a l'interior del pis hi havia un total de 17 persones amb restes de menjar i moltes begudes alcohòliques. Les patrulles han identificat aquests 17 joves i els hi han fet les actes corresponents per no complir amb les mesures de prevenció de Covid19. Un d'aquests joves, identificat com a X.S.L., de 20 anys i de nacionalitat espanyola, s'ha enfrontat als agents i ha estat detingut per un delicte d'atemptat contra els agents.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Diligències penals per desobediència als agents

Una de les persones identificades, una jove de 20 anys, era la responsable del pis i els agents l'han informat de les diligències penals que s'iniciaven per desobediència als agents en no voler obrir la porta del pis i també l'han denunciat segons estableix l'ordenança de civisme per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.


Comentaris

envia el comentari