Catalunya Diari

Sorpreses tres persones intentant ocupar un pis tancat a Lleida

Els agents van identificar dos homes, de 33 i 39 anys, i una dona, de 49 anys

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta
La Urbana va denunciar a les persones enxampades | ACN

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest passat dimarts al matí al carrer Torres de Sanui de Lleida en rebre un avís d'una possible ocupació d'un pis, atès que tres persones havien canviat el pany de la porta d'un pis. Un cop al lloc, els agents van comprovar que la porta tenia danys, el pany estava canviat i van identificar dos homes, de 33 i 39 anys, i una dona, de 49 anys.

Els agents van veure una motxilla que portava un dels homes plena d'eines, una pedra gran i un bombí d'una porta trencat i ho van comissar. També van comprovar que l'home de 33 anys portava a sobre una cigarreta tipus 'porro'. Els agents van comissar aquesta cigarreta i van fer l'acta per tinença de substàncies estupefaents. En contactar amb el propietari del pis aquest va dir que denunciaria el fet atès que el seu pis el tenia tancat i sense llogar. Davant això, aquestes tres persones van abandonar el pis voluntàriament i els agents van iniciar les diligències corresponents.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Enxampen a dos homes intentant ocupar una casa a Lleida

Aquesta no és la primera vegada que passa una situació similiar a Lleida, de fet, el passat mes de juliol una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir al carrer Mare Dolcet de Lleida, ja que s'havia rebut avís de l'ocupació d'un pis.

Un cop la patrulla es troba al lloc contacta amb els propietaris del pis els quals informen que han estat alertats per un veí de l'ocupació del seu domicili. En arribar al lloc, els agents van comprovar que els havien forçat el pany de la porta i tot seguit dos individus van sortir corrent de l'interior de l'immoble, moment en què han estat interceptats per un agent de la guàrdia urbana fora de servei. Un cop comprovat els fets es va procedir a la detenció de K.G. de 36 anys i R.M.I. de 31 anys, tots dos de nacionalitat Romanesa i veïns de Lleida per un delicte d'entrada en habitatge aliena i danys.


Comentaris

envia el comentari