Catalunya Diari

Sorpresos a la Seu d'Urgell amb 136.300 euros amagats en dos motxilles de mà

Els denunciats van reconèixer que havien portat els diners d'Andorra durant diversos dies en petites quantitats
Els diners estaven amagats en dos motxilles de mà que portaven els infractors. | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Civil ha intervingut aquest dijous 136.300 euros en dos infraccions  a la normativa de Blanqueig de Capitals. La intervenció va tenir lloc sobre les 14.00 hores, quan R.M.G.F, un home de 73 anys, i M.E.M.P, una dona de 72 anys, els dos de nacionalitat espanyola i veïns de Premià de Mar van ser sorpresos a l'alçada de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell amb 136.300 euros (68.400 i 67.900 euros respectivament). Els diners estaven amagats en dos motxilles de mà que portaven els infractors.

En ser preguntats pels agents sobre la procedència dels diners, els dos van manifestar que no eren seus, tot i que van reconèixer que els havien portat d'Andorra durant diversos dies en petites quantitats.

 

Un cop confirmades les quantitats dels diners a les dependències de l'Agència Tributària, els agents van aixecar acta per la comissió de dos infraccions a la normativa sobre blanqueig de capitals, en superar la quantitat que es regula en la mencionada normativa. Els infractors van poder continuar el viatge amb 1.000 euros cadascú, en concepte de 'mínim de supervivència', quedant la resta a disposició de la Duana de la Farga de Moles.
 Comentaris

envia el comentari