Catalunya Diari

Sorpresos dos joves escalant 8 metres per entrar a robar en un pis a Lleida

Havien escalat amb l'ajuda d'un cablejat telefònic i un estri metàl·lic doblegat fins a un balcó

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimecres a les 19.10 hores de la tarda al carrer de les Corts Catalanes de Lleida en rebre un avís de dos joves que intentaven escalar per accedir a un immoble. Un cop al lloc, els agents van comprovar que dos individus havien escalat amb l'ajuda d'un cablejat telefònic i un estri metàl·lic doblegat fins a un balcó amb una galeria d'un habitatge que es trobava tancada.

En ser sorpresos en aquest lloc pels agents i atès l'alçada que hi havia, uns vuit metres, els van requerir perquè no es moguessin i van donar avís als bombers per tal de fer-los baixar sense perill. Un d'aquests individus va fer cas omís i va passar a l'immoble del costat, va entrar dins d'un habitatge, on hi havia una persona d'avançada edat, per poder sortir al carrer per la porta d'aquest.

Tot seguit, els agents el van interceptar quan sortia d'aquest immoble al carrer i el van identificar com A.S., de 21 anys i nascut al Marroc. Finalment els Bombers van baixar l'altre individu del balcó i els agents el van identificar com A.B., de 18 anys i nascut al Marroc. 

Davant els fets, els agents van detenir A.S. i A.B. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i A.S. també per un delicte d'entrada a habitatge aliena i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari