Catalunya Diari

Una dona està en coma durant quatre mesos i quan desperta descobreix que quatre dels seus fills han mort

Tots ells van morir en un incendi intencionat a casa seva
Michelle Pearson despierta del coma y descubre que cuatro de sus hijos han muerto
Michelle Pearson desperta del coma i descobreix que quatre dels seus fills han mort | Facebook

 

Michelle Pearson ha despertat aquesta setmana del coma al qual estava induït des de fa quatre mesos. En concret des del passat 11 de desembre, quan un incendi intencionat al seu domicili va acabar amb la vida de quatre dels seus cinc fills, a més de provocar-li greus ferides, per les que van haver de tractar-la.

  

  

  

El succés, que va tindre lloc al municipi de Walkden, al Gran Manchester, Regne Unit, va tenir com a víctimes a Demi, de 15 anys; Brandon, de 8 anys; Lacie, de 7 anys i Lia, de 3 anys, fills de la dona de 36 anys, que també va patir les conseqüències de les flames produïdes.

 

 

  

  

Només un dels seus fills, un jove de 16 anys, va aconseguir escapar de l'incendi juntament amb un amic. Els nois van poder sortir de la casa per una finestra localitzada a la part superior del domicili, i van evitar així patir les mateixes conseqüències que els quatre germans i que la mare de tots ells.

 

Quatre dels cinc fills van morir a l'incendi

Imatge de tres dels quatre fills morts
Imatge de tres dels quatre fills morts | Cedida

 

Tot i això, Michelle encara no sabia el que li havia passat als seus fills. Els serveis mèdics de l'hospital on es troba ingressada estaven esperant a la millora de la pacient per explicar-li el que havia passat. L'11 de desembre, data en què va ingressar d'urgència al centre, a causa de l'incendi, quatre dels seus fills havien mort a causa del mateix succés.

  

  

el seu funeral està programat per a l'estiu

Tres detinguts per provocar l'incendi i la mort dels menors

Imagen del lugar del suceso
Imatge del lloc de l'incendi | Cedida

 

Des d'un primer moment, els investigadors van determinar que l'incendi ocorregut a les pedanies de Manchester havia estat intencionat. Per aquest motiu, es va desenvolupar un operatiu per identificar els culpables de provocar-lo i, per tant, de la mort dels quatre menors.

 

Al cap de poc temps, tres persones van ser detingudes i acusades d'assassinat i incendi intencional. Està previst que aquesta setmana comenci el judici per conèixer la seva condemna, el qual es desenvoluparà en un tribunal de Manchester, al Regne Unit.Comentaris

envia el comentari